top of page
IMG_4493.JPG

CHIROBIVAK   2 0 2 0 

Joepie op 3 augustus is het weer zover! CHIROBIVAK!!!

Wat is dat juist met de chiro op kamp gaan?

We gaan samen een week (voor de oudere zelfs iets langer) weg van huis om ons te pletter te amuseren. Elke dag heeft iets nieuws in petto, zo wordt ieder eetmaal een unieke belevenis! Op kamp breng je de meeste tijd door met je eigen afdeling, maar er zijn ook activiteiten die we met alle afdelingen samen doen. Daarnaast wordt iedereen ook ingedeeld in leefgroepen. Met deze groep voer je klusjes uit zoals afwassen, de tafels dekken, slaapzalen opruimen... Iedereen werkt evenveel, zo kunnen we vlug aan de superleuke activiteiten beginnen. De leiding kijkt er alvast naar uit en hoopt dat jullie net zoals alle voorgaande jaren weer talrijk aanwezig zullen zijn!

Hoe schrijf ik mij in?

Voor de effectieve inschrijving moet je op de rode knop "ik ga mee!" klikken. Dit verwijst naar een inschrijvingspagina.

Praktische informatie : 

De oudste groepen (tito's, keti's en aspi's) vertrekken iets vroeger op kamp omdat zij met de fiets gaan. voor hun begint het bivak op zaterdag 01/08 en duurt het tot maandag 10/08.

De jongste groepen (sloepie's, speelclubs en rakwi's) vertrekken op maandag 03/08 met de trein richting het kampdomein en mogen eveneens maandag 10/08 naar huis. 

Zoals elk jaar hebben wij ook een bagagedag voorzien, dit jaar is deze verspreid over 2 dagen: 28 en 29 juli (Zie kampboekje). Op deze dagen is het de bedoeling dat u 's avonds de bagage van de ingeschreven kinderen naar het chirolokaal komt brengen, dit in zo een compact mogelijke manier!

bottom of page