top of page

Inschrijven
chirojaar 23-24

Gelieve alle punten aandachtig te lezen.

INSCHRIJVEN 

Het is mogelijk om uw kind online in te schrijven aan de hand van onderstaand gebruiksvriendelijk formulier. Wanneer u meerdere kinderen naar onze Chiro wil sturen zal u het formulier voor ieder kind afzonderlijk moeten invullen.  Analoog inschrijven is nog steeds mogelijk voor wie wil! U kan dit doen op de startdag of doorheen het jaar bij de groepsleiding. 

BETALING

Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro per kind. Dit geld wordt gebruikt voor de verzekering en aankoop van materiaal. Het inschrijvingsgeld kan zowel worden overgeschreven al contant worden betaald. Indien u kiest voor betaling met contant geld gelieve dit dan af te geven aan de groepsleiding (Rhune De Baere of Wout Petrus) of aan de financiële verantwoordelijken (Bavo De Loor of Jurre De Baere).

Rekeningnummer: BE57 7370 2038 8635

Mededeling: Inschrijving + <naam kind>

MAILS

Alle communicatie gaat hoofdzakelijk via Facebook en via mail. Wanneer u uw mail adres invult bij de inschrijving van uw kind, gebruiken we dit om mails te versturen.

MEDISCHE FICHE

Zoals ieder jaar vragen wij u om een medische fiche in te vullen voor uw kind. Dit document is zeer belangrijk en dient dan ook zo snel mogelijk aan ons bezorgd te worden. Gelieve dit ingevulde document bij voorkeur door te mailen naar chirosintkatrien@gmail.com of af te geven aan de groepsleiding. 

UNIFORM

Voor het uniform kan u bij ons terecht voor een T-shirt en een pull. De T-shirt kost €15 en de pull €35. Voor broeken, rokken en andere accessoires kan u terecht bij de Chirowinkel: De banier

https://www.debanier.be/

LOGO_debanier_WEBSHOP_150ppi.png
bottom of page