top of page
inschrijven site.JPG

Inschrijven
chirojaar 22-23

Gelieve alle punten aandachtig te lezen.

INSCHRIJVEN 

Wij gaan met onze Chiro de digitale toer op! Het is vanaf nu mogelijk om uw kind online in te schrijven aan de hand van onderstaand gebruiksvriendelijk formulier. Wanneer u meerdere kinderen naar onze Chiro wil sturen zal u het formulier voor ieder kind afzonderlijk moeten invullen.  Analoog inschrijven is nog steeds mogelijk voor wie wil! U kan dit doen op de startdag of doorheen het jaar bij de groepsleiding. 

Link naar het inschrijvingsformulier: 

https://forms.gle/7Zy8KNtjh8QbHyeW6

BETALING

Het inschrijvingsgeld bedraagt 25 euro per kind. Dit geld wordt gebruikt voor de verzekering en aankoop van materiaal. Het inschrijvingsgeld kan zowel worden overgeschreven al contant worden betaald. Indien u kiest voor betaling met contant geld gelieve dit dan af te geven aan de groepsleiding (Joran Anseau of Rhune De Baere) of aan de financiële verantwoordelijken (Bavo De Loor).

Rekeningnummer: BE57 7370 2038 8635

Mededeling: Inschrijving + <naam kind>

MAILS

Alle communicatie gaat nu via de website op de pagina Nieuws. U kan zich inschrijven om een mail te krijgen van de website als er een nieuw bericht wordt gepost. Inschrijven is mogelijk via deze link: https://www.chirosteenhuize.com/subscribe

MEDISCHE FICHE

Zoals ieder jaar vragen wij u om een medische fiche in te vullen voor uw kind. Dit document is zeer belangrijk en dient dan ook zo snel mogelijk aan ons bezorgd te worden. Gelieve dit ingevulde document bij voorkeur door te mailen naar chirosintkatrien@gmail.com of af te geven aan de groepsleiding. 

UNIFORM

Voor het uniform kan u bij ons terecht voor een T-shirt en een pull. De T-shirt kost €15 en de pull €30. Voor broeken, rokken en andere accessoires kan u terecht bij de Chirowinkel: De banier

https://www.debanier.be/

LOGO_debanier_WEBSHOP_150ppi.png
bottom of page