• Chiro Steenhuize

Nieuwe online Chiro (The Masked Dancer)

Beste leden,


Zoals beloofd komt er binnenkort een nieuwe online chiro. En wat voor één!! Met trots presenteren we jullie: THE MASKED DANCER


Net zoals het programma 'The masked singer' is de leiding verkleed in verschillende personnages. Hierbij gaan ze ofwel solo ofwel als duo zo goed mogelijk dansen en jullie hart proberen te veroveren!

Hoe het in zijn werk gaat:

Nu vrijdag (als alles goed gaat) komt de eerste ronde online. Daarna mogen jullie via een facebookpoll tot zondag stemmen op jullie favoriete/best dansende personnages.

De personnage(s) met de minste stemmen valt vervolgens af waarna jullie tot woensdag (via een nieuwe poll) een gokje mogen wagen over wie onder het masker verscholen zit.


Per juiste gok gaat er een punt naar jouw afdeling dus denk goed na! En natuurlijk kan je maar 1 keer gokken De volgende ronde gaat dan beginnen met de onthulling van de afvaller! Spannend!!!


We gaan proberen om dit om de week te laten doorgaan. Maar de personnages hebben naast hun fantastische dansjes ook ander zaken te doen natuurlijk. Dus indien het wat langer zou duren vragen we graag jullie begrip.

Hou jullie dus klaar voor vrijdag, wij hebben er alvast zin in!!


Groetjes De leiding

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden Wij herinneren jullie er graag nog even aan dat het dit weekend minibivak is voor de sloepies, speelclubs en rakwi's. De minibivak gaat door van 22 tot 24 april in de parochiezaa