• deloorzoe

Spaghettifestijn 9/04-10/04

Liefste chirovrienden


Weten jullie waar ik nu eens van kan genieten? Van zo’n lekkere spaghetti bolognaise, en als ik daar eens geen zin in hebt, kan zo’n plak boerenhesp met groentjes mij zeker ook smaken. Gelukkig voor mij organiseert Chiro Steenhuize op negen en tien april zijn jaarlijkse spaghettifestijn, en hoera, want dit jaar mogen we jullie opnieuw ter plaatse ontvangen!


Maar wat hebben wij eigenlijk allemaal te bieden? Voor onze grote eters hebben wij een overheerlijke spaghetti bolognaise en ook onze vegetariërs zijn wij niet vergeten. De kleinsten onder ons kunnen genieten van een lekkere kinderspaghetti en dan zijn er nog zij die liever eens iets anders eten dan spaghetti. Voor hen hebben wij een lekker bordje met groentjes en boerenhesp in petto.

Komt het water jullie ook al in de mond bij het horen van deze lekker gerechten? Aarzel dan niet en schrijf je in voor ons spaghettifestijn.

Graag tot dan


De leiding van Chiro Steenhuize

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden Wij herinneren jullie er graag nog even aan dat het dit weekend minibivak is voor de sloepies, speelclubs en rakwi's. De minibivak gaat door van 22 tot 24 april in de parochiezaa