top of page
  • Foto van schrijverChiro Steenhuize

Startdag 4/10/20

Beste ouders en leden, 


Na een langdradige en chiroloze periode van lockdown zijn wij helemaal klaar om er in vliegen met een spetterend nieuw chirowerkjaar! Omwille van de huidige coronasituatie zijn wij genoodzaakt diverse maatregelen te nemen om onze werking zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast zal de communicatie en administratie dit jaar ook een nieuwe, digitale wending nemen dus gelieve deze e-mail aandachtig te lezen. 


1. STARTDAG

Onze startdag zal dit jaar plaatsvinden op zondag 4 oktober 2020. Alle kinderen zijn welkom vanaf 9u30 in de Bergestraat 7 te Steenhuize voor een eerste kennismaking met onze Chiro. Het zal dan ook mogelijk zijn om analoog in te schrijven bij de groepsleiding én om op jacht de gaan in de verloren voorwerpen die achtergebleven zijn op kamp 😉. De activiteiten vangen aan om 10u en eindigen om 16u30 wanneer de kinderen terug opgehaald kunnen worden. Gelieve voor uw kind een lunchpakket en klein centje te voorzien om ter plaatse een frisdrankje te consumeren. Wij zorgen voor verse soep, chocomelk én nog enkele leuke verrassingen! Gelieve zeker een mondmasker te dragen bij het afzetten/ophalen van uw kind en ook steeds de sociale afstand te respecteren! 

BELANGRIJK OM TE WETEN!  Omwille van de huidige coronamaatregelen die van toepassing zijn op de jeugdbewegingen zullen ook wij onze startdag organiseren in bubbels van maximaal 50 personen. Zowel de jongste afdelingen (sloepie-speelclub-rakwi) als de oudste (tito-keti-aspi) zullen een aparte bubbel vormen. Dit wil zeggen dat wanneer de bubbels vol zitten er helaas geen kinderen meer kunnen deelnemen aan de startdag. Om een duidelijk overzicht te bewaren van het aantal aanwezigen per bubbel vragen wij u om uw kind vooraf aan te melden aan de hand van onderstaand formulier. Wanneer u meerdere kinderen wilt aanmelden moet u voor elk kind afzonderlijk dit formulier invullen. Deze voorafgaande aanmelding is verplicht. Indien er geen formulier is ingevuld en de bubbels volledig bezet zijn zal uw kind NIET kunnen deelnemen aan de startdag! Mogen wij u ook vragen deze boodschap ook zeker door te geven aan ouders van kinderen die u kent en die dit jaar voor het eerst naar de Chiro komen? Alvast bedankt! 

Link naar het aanmeldingsformulier: 


2. INSCHRIJVINGEN 

Dit jaar gaan wij met onze Chiro de digitale toer op! Het is vanaf nu mogelijk om uw kind online in te schrijven aan de hand van onderstaand gebruiksvriendelijk formulier. Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar 25 euro. Wanneer u meerdere kinderen naar onze Chiro wil sturen zal u opnieuw het formulier voor ieder kind afzonderlijk moeten invullen. Indien u kiest voor betaling met contant geld gelieve dit dan af te geven aan de groepsleiding (Joran Anseau of Sarah De Mulder) of aan de financiële verantwoordelijken (Bavo De Loor en Dree d’Hoker). Analoog inschrijven is nog steeds mogelijk voor wie wil! U kan dit doen op de startdag of doorheen het jaar bij de groepsleiding. 


Link naar het inschrijvingsformulier: 


3. MEDISCHE FICHE 

Zoals ieder jaar vragen wij u om een medische fiche in te vullen voor uw kind. Dit document is zeer belangrijk en dient dan ook zo snel mogelijk aan ons bezorgd te worden. U kan hiervoor surfen naar de website https://www.chirosteenhuize.com waar het formulier beschikbaar zal worden gesteld voor download. Gelieve dit ingevulde document bij voorkeur door te mailen naar chirosintkatrien@gmail.com of af te geven aan de groepsleiding. 


4. WEBSITE EN E-MAIL 

Ook de communicatie naar jullie toe zal dit jaar een beetje anders verlopen. Bij het invullen van het inschrijvingsformulier zal u een e-mailadres moeten opgeven. Dit adres zal vervolgens e-mails ontvangen van de mededelingen die op de website komen omtrent de verschillende activiteiten. Alle informatie rond data, weekends, activiteiten, kamp, … zal dus rechtstreeks op de website worden gepubliceerd. Gelieve deze dus regelmatig eens te checken! Zoals altijd zal alles op de Facebook-pagina komen én u kan ons ook steeds volgen op Instagram (@chirosteenhuizeofficial). Voor bepaalde evenementen/activiteiten worden er ook flyers uitgedeeld aan het einde van de Chiro. 


Indien er nog onduidelijkheden zijn of u nog met verdere vragen zit dan kan u steeds terecht bij de groepsleiding. U mag ook steeds mailen naar chirosintkatrien@gmail.com of ons een berichtje sturen via Facebook of via onze website. 


Alvast bedankt voor het vertrouwen in onze Chiro! Wij staan te popelen om het nieuwe chirojaar te starten en hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen. Samen maken we er een spetterend chirojaar van! 


Groetjes, 

De leiding van Chiro Steenhuize

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Minibivak van 21 tot 23 april

Beste ouders en leden Binnen drie weekjes is het tijd voor onze jaarlijkse minibivak. Een weekend vol spelletjes, feestjes en lekker eten, wie wil dat niet? Onze minibivak vindt plaats van 21 tot 23 a

Ontbijtmanden!

Beste leden en ouders Na het grote succes van de voorbije edities presenteren wij jullie met trots de vierde editie van onze onbijtmandenverkoop!!! Zoals de voorbije jaren verkopen wij opnieuw ontbijt

Valiezendag 29 juli

Liefste astronauten en aliens Het is bijna niet te geloven, maar binnen een weekje zitten we al in het verre Solières tussen de meteorieten en ufo’s! MAAR voor we kunnen vertrekken, moeten jullie vali

Comments


bottom of page