• Chiro Steenhuize

Verplaatsing kerstfeestje + Chiro januari

Beste ouders en leden,


Zoals sommigen onder jullie misschien al wisten, stond volgende week maandag 27/12 ons jaarlijkse kerstfeestje op de planning, maar door de nieuwe coronamaatregelen zal dit jammer genoeg niet kunnen doorgaan. Maar niet getreurd want uitstel is geen afstel! Wij verplaatsen ons kerstfeestje naar een latere datum afhankelijk van wanneer de maatregelen het opnieuw toelaten.

Aangezien het deze week zondag tweede kerstdag is, is het ook dan geen Chiro en geven wij jullie deze kans om deze feestdag met jullie familie en vrienden vieren. Ook zondag 2 januari zal het geen Chiro zijn opdat jullie volop van de feestdagen kunnen genieten.

We weten het, veel slecht nieuws in één bericht, maar laat jullie hoofden niet hangen want er zijn ook leuke dingen in het vooruitzicht. Wij hopen jullie alvast zondag 9 januari allemaal massaal terug te zien op de Chiro en wensen jullie een fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar!

Graag tot in 2022


De leiding van Chiro Steenhuize

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden Wij herinneren jullie er graag nog even aan dat het dit weekend minibivak is voor de sloepies, speelclubs en rakwi's. De minibivak gaat door van 22 tot 24 april in de parochiezaa