top of page
IMG_4493.JPG

CHIROBIVAK   2024

Joepie! Op 1 augustus is het weer zover! CHIROBIVAK!

Wat is dat, met de chiro op kamp gaan?

We gaan samen een week (voor de oudsten zelfs iets langer) weg van huis om ons te pletter te amuseren. Elke dag heeft iets nieuws in petto, zo wordt ieder etmaal een unieke belevenis!


Hoe schrijf ik mij in?

Voor de effectieve inschrijving moet je op de knop "ik ga mee!" klikken. Gelieve op valiezendag een ingevulde medische fiche mee te nemen of online door te sturen naar chirosintkatrien@gmail.com, vergeet ook op valiezendag geen 2 klevertjes van de mutualiteit mee te nemen. De medische fiche zal door de leiding worden meegebracht tijdens de kampbezoeken, of je kan hem hieronder vinden!

Praktische informatie:

De oudste groepen (tito's, keti's en aspi's) vertrekken iets vroeger op kamp met de trein. Voor hun begint het bivak op dinsdag 30/07 en duurt het tot zaterdag 10/08.

De jongste groepen (sloepie's, speelclubs en rakwi's) vertrekken op donderdag 01/08 met de trein richting het kampdomein. Op de laatste dag van het kamp (08/08) is het bezoekdag en organiseren wij ook een BBQ voor de ouders en leden (inschrijven kan via het inschrijvingsformulier of via de groepsleiding). 

Zoals elk jaar hebben wij ook een bagagedag voorzien, dit jaar valt deze dag op zondag 28 juli (zie kampboekje). Op deze dag is het de bedoeling dat u 's avonds de bagage van de ingeschreven kinderen naar het chirolokaal komt brengen, dit in zo een compact mogelijke manier!

bottom of page