CHIROBIVAK   2 0 2 0 

Joepie op 3 augustus is het weer zover! CHIROBIVAK!!!

Wat is dat juist met de chiro op kamp gaan?

We gaan samen een week (voor de oudsten zelfs iets langer) weg van huis om ons te pletter te amuseren. Elke dag heeft iets nieuws in petto, zo wordt ieder etmaal een unieke belevenis!


Dit kamp wordt nog specialer aangezien we werken in drie bubbels. De eerste bubbel bestaat uit de drie jongste groepen (sloepie, speelclub, rakwi) en hun leiding. De tito’s, keti’s en aspi’s vormen samen een tweede bubbel. In de laatste bubbel zit onze fantastische kookploeg! Verder in dit boekje vinden jullie nog eens alle dingen waar we dit jaar extra op
moeten letten. Alvast een dikke dankjewel voor jullie flexibiliteit en vertrouwen! Samen maken we er een veilig en supermegafantastischcool kamp van!
De leiding kijkt er alvast naar uit en hoopt dat jullie net zoals alle voorgaande jaren
weer talrijk aanwezig zullen zijn!

Hoe schrijf ik mij in?

Normaal komt de leiding 2 a 3 weken voor het kamp op bezoek bij alle ingeschreven leden waar we alles uitleggen over het kamp. Maar omwille van COVID 19 mogen wij dit helaas niet doen. Indien u nog vragen heeft kan u gerust de contactpersonen contacteren onderaan de pagina.

Voor de effectieve inschrijving moet je op de rode knop "ik ga mee!" klikken. Dit verwijst naar een inschrijvingspagina. 

Praktische informatie : 

De oudste groepen (tito's, keti's en aspi's) vertrekken iets vroeger op kamp met de trein. Voor hun begint het bivak op zaterdag 01/08 en duurt het tot maandag 10/08.

De jongste groepen (sloepie's, speelclubs en rakwi's) vertrekken op maandag 03/08 met de trein richting het kampdomein en mogen eveneens maandag 10/08 naar huis. 

Zoals elk jaar hebben wij ook een bagagedag voorzien, dit jaar is deze verspreid over 2 dagen: 28 en 29 juli (Zie kampboekje). Op deze dagen is het de bedoeling dat u 's avonds de bagage van de ingeschreven kinderen naar het chirolokaal komt brengen, dit in zo een compact mogelijke manier!

Peter De Pauw

Fien Dehenau

©2020 by Chiro Steenhuize..

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now