IMG_4493.JPG

CHIROBIVAK   2 0 2 1 

Joepie op 2 augustus is het weer zover! CHIROBIVAK!!!

Wat is dat juist met de chiro op kamp gaan?

We gaan samen een week (voor de oudsten zelfs iets langer) weg van huis om ons te pletter te amuseren. Elke dag heeft iets nieuws in petto, zo wordt ieder etmaal een unieke belevenis!


Dit kamp wordt nog specialer aangezien we werken in 1 grote bubbel. Alvast een dikke dankjewel voor jullie flexibiliteit en vertrouwen! Samen maken we er een veilig en supermegafantastischcool kamp van!
De leiding kijkt er alvast naar uit en hoopt dat jullie net zoals alle voorgaande jaren weer talrijk aanwezig zullen zijn!

Hoe schrijf ik mij in?

Voor de effectieve inschrijving moet je op de rode knop "ik ga mee!" klikken. 

Praktische informatie : 

De oudste groepen (tito's, keti's en aspi's) vertrekken iets vroeger op kamp met de trein. Voor hun begint het bivak op zaterdag 31/07 en duurt het tot maandag 9/08.

De jongste groepen (sloepie's, speelclubs en rakwi's) vertrekken op maandag 02/08 met de bus richting het kampdomein en mogen eveneens maandag 9/08 naar huis. 

Zoals elk jaar hebben wij ook een bagagedag voorzien, dit jaar valt deze dag op 29 juli (Zie kampboekje). Op deze dagen is het de bedoeling dat u 's avonds de bagage van de ingeschreven kinderen naar het chirolokaal komt brengen, dit in zo een compact mogelijke manier!

IMG_0158.jpg

Peter De Pauw

Joran.JPG

Joran Anseau