©2019 by Chiro Steenhuize. Proudly created with Wix.com

CHIROBIVAK   2 0 1 9 

Joepie op 2 augustus is het weer zover! CHIROBIVAK!!!

Wat is dat juist met de chiro op kamp gaan?

We gaan samen een week (voor de oudere zelfs iets langer) weg van huis om ons te pletter te amuseren. Elke dag heeft iets nieuws in petto, zo wordt ieder eetmaal een unieke belevenis! Op kamp breng je de meeste tijd door met je eigen afdeling, maar er zijn ook activiteiten die we met alle afdelingen samen doen. Daarnaast wordt iedereen ook ingedeeld in leefgroepen. Met deze groep voer je klusjes uit zoals afwassen, de tafels dekken, slaapzalen opruimen... Iedereen werkt evenveel, zo kunnen we vlug aan de superleuke activiteiten beginnen. De leiding kijkt er alvast naar uit en hoopt dat jullie net zoals alle voorgaande jaren weer talrijk aanwezig zullen zijn!

Hoe schrijf ik mij in?

Elk jaar komt de leiding van je groep ongeveer 2 à 3 weken voor het bivak langs met een kampboekje en alle nodige informatie die de ouders en de kinderen nodig hebben. Dit doen we bij iedereen die in het begin van het werkjaar ingeschreven is. 

voor de effectieve inschrijving moet je op de rode knop "ik ga mee!" klikken. Dit verwijst naar een inschrijvingspagina.

Praktische informatie : 

De oudste groepen (tito's, keti's en aspi's) vertrekken iets vroeger op kamp omdat zij met de fiets gaan. voor hun begint het bivak op dinsdag 30/07 en duurt het tot vrijdag 09/08.

De jongste groepen (sloepie's, speelclubs en rakwi's) vertrekken op vrijdag 02/08 met de trein richting het kampdomein en mogen eveneens vrijdag 09/08 naar huis. 

Zoals elk jaar hebben wij ook een bagagedag voorzien, maandag 29/07. Op deze dag is het de bedoeling dat u 's avonds de bagage van de ingeschreven kinderen naar het chirolokaal komt brengen, dit in zo een compact mogelijke manier!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now