top of page
IMG_4493.JPG

CHIROBIVAK   2023

Joepie op 3 augustus is het weer zover! CHIROBIVAK!!!

Wat is dat juist met de chiro op kamp gaan?

We gaan samen een week (voor de oudsten zelfs iets langer) weg van huis om ons te pletter te amuseren. Elke dag heeft iets nieuws in petto, zo wordt ieder etmaal een unieke belevenis!


Hoe schrijf ik mij in?

Voor de effectieve inschrijving moet je op de rode knop "ik ga mee!" klikken. Gelieve op valiezendag een ingevulde medische fiche mee te nemen of online door te sturen naar chirosintkatrien@gmail.com. 

Praktische informatie :

 

De oudste groepen (tito's, keti's en aspi's) vertrekken iets vroeger op kamp met de fiets. Voor hun begint het bivak op maandag 31/07 en duurt het tot donderdag 10/08.

De jongste groepen (sloepie's, speelclubs en rakwi's) vertrekken op donderdag 03/08 met de trein richting het kampdomein. Op de laatste dag van het kamp (10/08) is het bezoekdag en organiseren wij ook een BBQ voor de ouders en leden (inschrijven kan via het inschrijvingsformulier of via de groepsleiding). 

Zoals elk jaar hebben wij ook een bagagedag voorzien, dit jaar valt deze dag op 29 juli (Zie kampboekje). Op deze dagen is het de bedoeling dat u 's avonds de bagage van de ingeschreven kinderen naar het chirolokaal komt brengen, dit in zo een compact mogelijke manier!

IMG_0158.jpg

Peter De Pauw

Joran.JPG

Joran Anseau

bottom of page