• Chiro Steenhuize

Bivak + Examenbbq

Bijgewerkt op: 17 jun.

Beste ouders en leden,


Terwijl alle studenten nog zwoegen en ploegen achter hun bureau voor de examens of eindtoetsen, zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen voor een spetterende zomervakantie!🍦☀️


🏕Dit betekent dat vanaf nu (ja echt nu!) de inschrijvingen voor onze jaarlijkse bivak open staan. Rep jullie dus als de bliksem naar onze website (https://chirosteenhuize.com/bivak) en schrijf je snel in voor deze onvergetelijke ervaring (inschrijven t.e.m. 15/07).

🍗Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij op vrijdag 24 juni een BBQ voor de oudste groepen om het einde van hun examens te vieren. Ook hiervoor moet je online inschrijven via deze link https://forms.gle/8s36DKnXzNWzfzyQA (inschrijven t.e.m. 21 /6).

Heb je een vraag of wens je graag wat meer uitleg, neem gerust contact op met ons (mailen, facebook, bellen, postduiven, …).

Wij hopen jullie allen massaal te mogen verwelkomen op deze activiteiten!

Zonnige groeten,

De leiding

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden, Bij deze een reminder dat de examenbbq vrijdag zal doorgaan aan onze chirolokalen en dit van 18h tot 22h. Groetjes en tot dan!

Beste ouders en leden, Binnenkort starten onze oudste leden opnieuw met de gevreesde examens. Ook de leidingsploeg is al hard aan het zwoegen achter hun bureau. Naar goede gewoonte zullen de oudste gr