• Chiro Steenhuize

Christus Koning (info)

Beste ouders en leden


Aanstaande zondag (21/11) is het een speciale Chirozondag: Christus Koning. Dit houdt in dat het een volledige zondag Chiro is, JOEPIE!! Anders dan vorige jaren, zullen we dit jaar naar Sint-Antelinks (Natuurpunthuis) gaan.


De leden van de Sloepies, Speelclubs en Rakwi’s worden verwacht om 9 u 45 aan het Chirolokaal. Ze dienen 2 euro mee te nemen. Ouders die taxi willen spelen zijn zeker welkom!


Tito’s, Keti’s en Aspi’s vertrekken te voet naar het Duivenbos en worden om 9 u 15 aan het lokaal verwacht. Ook Tito’s, Keti’s en Aspi’s dienen 2 euro mee te nemen.


In de voormiddag zullen we samen met Natuurpunt ons steentje bijdragen aan het milieu en bomen planten. Moest u spaden thuis hebben liggen en deze door de Chiro gebruikt mogen worden, zijn deze altijd welkom. Als bedanking voor onze bijdrage zal Natuurpunt heerlijke soep voorzien. Een lunchpakket dien je zelf nog mee te nemen.


In de namiddag wordt er door leiding een zeer leuk spel voorzien. Als vieruurtje krijgen jullie een koekje en lekkere chocomelk, njam njam


Na het groepsspel gaan wij terugkeren en rond 16 u 30 zullen wij aan het Chirolokaal zijn.


Vergeet zeker je centjes, lunchpakket (en eventuele spades) niet.


Wij kijken er al naar uit, hopelijk jullie ook!

Tot dan,


De leiding

106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden Wij herinneren jullie er graag nog even aan dat het dit weekend minibivak is voor de sloepies, speelclubs en rakwi's. De minibivak gaat door van 22 tot 24 april in de parochiezaa