• deloorzoe

Minibivak 22/04-24/04

Beste ouders en leden


Wij herinneren jullie er graag nog even aan dat het dit weekend minibivak is voor de sloepies, speelclubs en rakwi's. De minibivak gaat door van 22 tot 24 april in de parochiezaal te Sint-Antelinks. We verzamelen daar vrijdagavond om 18h45. Om 11h30 mogen jullie zondag jullie kapoenen opnieuw komen ophalen.


Dit jaar is het thema 'Beestenbos is boos'. Wij verwelkomen jullie dus graag verkleed in jullie mooiste dierenkostuums. En belangrijk om te weten: alle dieren zijn welkom in ons bos (varkens, giraffen, tijgers, vissen ...) We maken er een zotte beestenboel van!


Inschrijven kunnen jullie nog steeds via onderstaande link. Enkel wanneer alle stappen volledig doorlopen zijn, is de inschrijving bevestigd. De inschrijvingsprijs is 35 euro. Schrijf jullie dus nog snel in want aankomend weekend is het al van dat!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSei4Ye3Wq_AV06i8pcjjVH16cRg16Jk4d6vLJrkwyeWaVaXlg/viewform?fbzx=-1543761801921617301


Wat moeten jullie meenemen?

- Slaapzak

- Matje, veldbed of luchtmatras (+ pomp)

- Kleren die vuil mogen worden

- Trui

- Regenjas

- Ondergoed

- Kousen

- Pyjama

- Stevige schoenen

- Tandenborstel en tandpasta

- Knuffel en hoofdkussen voor wie dat wil

- Verkleedkledij (jullie mogen ook vrijdag verkleed komen)

- Drinkbus

Vergeet zeker ook niet vrijdag jullie Kids ID aan de leiding af te geven.


Met vriendelijke groeten

De sloepie-, speelclub- en rakwileiding van Chiro Steenhuize

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden Gewestdag is nog maar net voorbij en hier zijn we alweer. Met veel plezier kondigen wij aan dat onze jaarlijkse minibivak er opnieuw aankomt. De minibivak gaat door van 22 tot 24