• deloorzoe

Ontbijtmanden 10 juli

Hallo liefste chirovrieden!


Het is alweer even geleden dat jullie nog iets van ons hebben gehoord, maar daar brengen wij nu verandering in.

Sommigen van jullie zullen in de voorbije weken al een flyer van ons in de brievenbus hebben gekregen, anderen nog niet, maar die mogen jullie dan zeker nog verwachten. Wij verkopen namelijk opnieuw onze lekkere ontbijtmanden!

Jullie hebben de keuze tussen een kindermand, standaard mand en een luxe mand en kunnen die via onderstaande link bestellen. Bestellen kan tot en met 3 juli! De manden mogen dan zondag 10 juli tussen 7h en 11h opgehaald worden aan het chirolokaal of kunnen binnen een straal van 15 km aan huis geleverd worden. Meer informatie vinden jullie op onze flyer.


Alvast bedankt voor jullie steun en laat het jullie smaken!

De leiding van Chiro Steenhuize

https://docs.google.com/forms/d/1uodVYtjNOxcASys66HjXPgow8rNOjjqAlI3ugzn6URs/edit


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden, Bij deze een reminder dat de examenbbq vrijdag zal doorgaan aan onze chirolokalen en dit van 18h tot 22h. Groetjes en tot dan!

Beste ouders en leden, Terwijl alle studenten nog zwoegen en ploegen achter hun bureau voor de examens of eindtoetsen, zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen voor een spetterende zomervakantie

Beste ouders en leden, Binnenkort starten onze oudste leden opnieuw met de gevreesde examens. Ook de leidingsploeg is al hard aan het zwoegen achter hun bureau. Naar goede gewoonte zullen de oudste gr