top of page
  • Foto van schrijverChiro Steenhuize

Vanaf 28/02 terug Chiro

Beste leden en ouders,


Wij vinden dat we jullie al veel te lang hebben moeten missen. Hoogtijd dus om daar verandering in te brengen! Wij willen en gaan terug chiro geven!!! (Tenzij de cijfers natuurlijk terug verticaal de lucht in schieten )


Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben we besloten om elke groep maar om de 2 weken te ontvangen. En dit volgens het principe dat de ene week de jongere groepen komen en de andere week de oudere groepen. Ook zullen de groepen opgedeeld worden met een maximum van 10 personen en zal alles verlopen volgens de opgelegde richtlijnen.


Vanaf 28/02 ontvangen wij dus graag de sloepies, speelclubs en rakwi's terug voor een eerste keer chiro zondag!

De tito's, keti's en aspi's zullen nog even geduld moeten hebben tot 07/03. Maar dit dus allemaal nog onder voorbehoud. Een weekje voor de eerst geplande chirozondag laten we jullie definitief nog iets weten!


Tot die tijd gaan wij er ook nog voor zorgen dat er een nieuwe online chiro zal doorgaan. Heel binnenkort meer info hierover!


Gisteren is er een bericht op de pagina gezet met de boodschap dat er een nieuwe actionbound gemaakt is. Indien jullie de actionbound reeds gewandeld hebben mogen jullie ons altijd laten weten hoe jullie hem vonden! Ook een toffe foto ontvangen wij altijd graag zodat we kunnen zien hoeveel jullie al gegroeid zijn!


Nog veel plezier in de sneeuw en kleed jullie goed!


Vele groetjes, De leidingsploeg

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Minibivak van 21 tot 23 april

Beste ouders en leden Binnen drie weekjes is het tijd voor onze jaarlijkse minibivak. Een weekend vol spelletjes, feestjes en lekker eten, wie wil dat niet? Onze minibivak vindt plaats van 21 tot 23 a

Ontbijtmanden!

Beste leden en ouders Na het grote succes van de voorbije edities presenteren wij jullie met trots de vierde editie van onze onbijtmandenverkoop!!! Zoals de voorbije jaren verkopen wij opnieuw ontbijt

Valiezendag 29 juli

Liefste astronauten en aliens Het is bijna niet te geloven, maar binnen een weekje zitten we al in het verre Solières tussen de meteorieten en ufo’s! MAAR voor we kunnen vertrekken, moeten jullie vali

bottom of page