• Chiro Steenhuize

VZW zoekt helpende handen!

Beste ouders


Zoals de meesten van jullie weten schuilt er achter onze Chiro ook een vzw, Chirovrienden Steenhuize. Zij zetten zich de laatste jaren in voor de bouw en financiering van grotere lokalen voor de leden. Het laatste jaar is de opstart van de bouw in een relatieve stroomversnelling gekomen, en wij hopen dat de effectieve werken dan ook zo snel mogelijk kunnen beginnen, want elke jeugdbeweging heeft recht op een mooie lokalen!

De bouw van die lokalen vergt ook een constante bron van inkomsten, en daarvoor staat binnen de vzw de opbrengstengroep paraat. Zij bedenken winstgevende evenementen, organiseren die en zorgen er dus voor dat er geld binnenkomt om de bouw te financieren. Zo organiseerde de opbrengstengroep in het verleden al BBQ's, Kubb-tornooien, mattentaartenverkoop,... En in het najaar laten wij opnieuw van ons horen, maar daarover binnenkort meer!

Het probleem is echter dat de laatste jaren er als maar minder schouders zijn binnen de opbrengstengroep om het werk te dragen. Deze mail dient dus als oproep aan ouders die zich geroepen voelen om de opbrengstengroep te komen bijstaan in welke hoedanigheid dan ook. Voelt u zich geroepen om mee de schouders onder één of enkele evenementen doorheen het jaar te plaatsen? Of wil u graag de mensen van de opbrengstengroep bijstaan in enkele taakjes? Misschien komt u graag helpen op een van de evenementen?

In elk van deze gevallen: wij verwelkomen u met open armen!

Is uw interesse gewekt of heeft u nood aan meer info? Contacteer ons gerust via tomdemets@hotmail.com.

Chirovriendelijke groeten! De VZW

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden Wij herinneren jullie er graag nog even aan dat het dit weekend minibivak is voor de sloepies, speelclubs en rakwi's. De minibivak gaat door van 22 tot 24 april in de parochiezaa